Početna strana > Kuhinje sveta

Akacuba miso (organski proizvod) HIKARI 200 gr

Cena: 240.00  230.00  rsd
Šifra: 1523002
Robna marka: HIKARI MISO
Količina: Kom.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 500 gr

Akacuba miso - fermetisana pasta od soje i pirinča (organski proizvod). Tradicionalna japanska fermentisana pasta za pripremu supa, soseva i drugih jela.

zemlja porekla: Japan

• sastojci:
Voda, soja*, pirinač*, so, kvasac, kodži spore.
*Sastojci iz organske proizvodnje.

• način upotrebe:
Kašicicu miso paste rastopiti u malo supe i sipati nazad u sud na kraju kuvanja. 

• o proizvođaču:
Hikari Miso je japanska kompanija iz grada Nagana, specijalizovana za proizvodnju široke palete tradicionalnih miso pasta.
Od samog osnivanja, od 1936. godine, Hikari miso posebnu pažnju poklanja vrhunskom kvalitetu sastojaka: ječma, pšenice, izvorske vode, morskih algi, soje... Hikari miso je takođe  jedna od prvih kompanija u ovoj grani industrije koja je uvela organske i 100% prirodne misoe u svoju ponudu.
Želja kompanije Hikari miso je da vrhunske ukuse i lekovita svojstva japanske hrane ponudi kako japanskom tako i svetskom tržištu. 
Kompanija Hikari miso, još od 1998. godine, razvija čitav niz programa kako bi smanjila negativan uticaj industrijske proizvodnje na prirodnu okolinu (smanjenje emisije CO2, smanjenje industrijskog otpada i izbor eko pakovanja).

 

 

 

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.