Početna strana > Makrobiotika > Alge

Algine plus (150 tableta)

Cena: 1950.00 rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 1401005
Robna marka: Algine products of Sweden
Nema na lageru
Kontaktirajte nas da proverite mogućnosti za naručivanje ovog proizvoda
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 150 tableta

Algin plus - zelene, smeđe i crvene iz Arktičkog mora alge su izvor vitamina, minerala i drugih važnih hranljivih materija koje će Vašem organizmu dati snagu i ojačati njegov imuni sistem.

zemlja porekla: Švedska

• sastojci:
Morske alge 300 mg (spirulina, Feofita, Rodofita) i Q10 100 mikrograma, dikalcijumfosfat, celuloza, magnazijum stearat, silicijum dioksid, aroma nane.

hranljiva vrednost na 100 gr proizvoda:
Energetska vrednost 174 kcal/727 kJ, belančevine 28 gr, ugljeni hidrati 10 gr, mast 2.5gr.

način primene:
Preporučene dnevne doze: deca od 7 do 12 godina treba da piju 3 tablete dnevno, od 13 do 17 godina 4 tablete, odrasle osobe piju minimum 5 tableta a maksimalno 1 tabletu na 10 kilograma telesne težine (primer: osoba težine 64 kilograma treba da pije do 6 tableta dnevno).
Kada počnete da pijete tablete, prvog dana popijte samo 2 tablete, zatim sledećeg 3 i tako sve dok ne dođete do preporučene dnevne doze.
Uzimati sa tečnošću.

upozorenje:
Trudnice i žene koje doje treba da pre početka upotrebe preparata Algin plus konsultuju svog lekara. Ne treba uzimati više tableta nego što je preporučena dnevna doza. Algin plus ne treba koristiti kao zamenu za raznovrsnu ishranu. Proizvod ne sadrži: gluten, laktozu, soju, kukuruz, pšenicu, veštačke boje i dodatke, limun, alkohol, konzervanse.
 

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.