Početna strana > Čajevi i zdravi napici

Amazake Mitoku 250 gr

Cena: 901.00  299.00  rsd
Šifra: 1502250
Robna marka: Mitoku
Nema na lageru
Kontaktirajte nas da proverite mogućnosti za naručivanje ovog proizvoda
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 250 gr

Amazake je pirinčani napitak po ukusu veoma sličan jogurtu ili kefiru. Ima sladak i pun ukus u kojem u Japanu uživaju od davnih vremena. Amazake se pravi od pirinča i kođi (zrna na kojima se razvila gljivica Aspergillus oryzae). Kođi je jedan od najvažnijih sastojaka japanske i kineske kuhinje jer se koristi pri dobijanju soja sosa, misoa i sakea. Amazake sadrži vrlo malo masti a ima mnogo dijetetskih vlakana, vitamina B i nijacina. Veoma je dobar za probavu. Rado ga koriste deca i stariji ljudi.
AKCIJA: Do isteka zaliha.

zemlja porekla: Japan

svojstva:
Amazake se naročito preporučuje ljudima koji imaju lošu probavu, jer su hranljive materije u njemu već, procesom fermentacije, svedene iz složenih na prostije oblike.
Amazake se u Japanu često preporučuje i za malu decu.

Kako se pravi od integralnog pirinča ovaj proizvod sadrži i sve visokovredne sastojke koji se nalaze u smeđem pirinču: vitamine B, kalcijum, fosfor, gvožđe. Kako se ovaj, Mitokuov, amazake proizvodi od celog, integralnog zrna pirinča on sadrži i važne masne kiseline.

napomena:
Već dugi niz godina sarađujemo sa japanskom kompanijom Mitoku i ponosni smo što možemo domaćem tržištu da ponudimo proizvode majstorske proizvodnje kao što je Onozaki mugi miso, susamovo ulje, japanski čajevi i alge... Duboko saosećamo sa japanskim narodom koji je zadesila prirodna i nuklerna katastrofa. Nakon ovog događaja prilogodili smo način saradnje, u skladu sa novonastalim uslovima: za neke proizvode smo promenili dobavljača, neke proizvode više ne uvozimo a svi oni japanski proizvodi koje trenutno imamo u ponudi prošli su stroge japanske a zatim i domaće laboratorijske analize i u potpunosti su ispravni.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.