Anis

Šifra: 3832103

 

780,00 RSD
- +
Vaša cena: 78.00RSD
Robna marka: Roba na merenje
Zemlja porekla: Makedonija
Pakovanje: 1 kg

Roba na merenje.


•sastojci:
Anis.


svojstva:
Ukoliko imate bolove u stomaku ili ste prehlađeni i kašljete tradicionalna medicina preporučuje da prstohvat semenki anisa prelijte sa vrućom vodom i popijete kao čaj.
Anis (Pimpinella anisum) je biljka koja cveta sredinom jula, belim cvetovima. Bere se cela biljka a koriste se samo semenke. Zvezdasti anis (Illicum verum) je biljka koja se zbog sličnosti sa mirisom i ukusom anisa takođe koristi u kulinarstvu, mada pripada sasvim drugoj biljnoj vrsti.


 način primene:
Anis se najčešće koristi kao dodatak jelima mediteranske i bliskoistočne kuhinje ili kao čaj.


zemlja porekla: Makedonija
napomena: Trudimo se da redovno ažuriramo podatke na sajtu, ali napominjemo da se za pojedinačne artikle robe na merenje dobavljači i zemlje porekla veoma često menjaju, pa podaci na sajtu možda neće uvek odgovarati realnom stanju. Nastojimo da sam kvalitet namirnica bude uvek što bolji i da ne varira.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR

Pitanja & Odgovori korisnika

Nije postavljeni nijedno pitanje!

Pitanje će biti vidljivo nakon moderacije