Početna strana > Kozmetika i higijena

Anticelulit gel Stara planinska riznica 200 ml

Cena: 808.00 rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 1204011
Robna marka: Stara planinska riznica
Količina: Kom.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 200 ml

Anticelulit gel iz kolekcije Stara Planinska Riznica je 100% prirodna i efikasna kombinacija aktivnih materija ekstrakata kleke, ruzmarina, majčine dušice, nane, nevena, koprive i žalfije. Ovaj gel čisti i hrani kožu, podstiče cirkulaciju što dovodi do bržeg razmnožavanja zdravih ćelija u međućelijskom prostoru i istiskivanja vode u kojoj se pod uticajem štetnih faktora (pušenje, nepravilna ishrana, nedovoljna fizička aktivnost) vremenom talože  toksične materije.

zemlja porekla: Srbija

sastav:
Aqua, Junipres Communis, Rosmarinus Officinalis, Thymus Serpyllum, Mentha Piperita, Calendula Officinalis, Urtica Dioica, Salvia Officinalis, Citrus, Diglycerine, Xantan gum, Tocopherol, Sodium Benzoate.

• svojstva:
Kleka, ruzmarin , nana i limun pospešuju poremećenu kapilarnu cirkulaciju jer šire krvne sudove i dovode do boljeg protoka krvi (što omogućava hranljivim materijama da pre stignu do ćelija potkožnog tkiva i da ga regenerišu). Ove biljke podstiču izbacivanje viška tečnosti sa otpacima metabolizma: izumrle ćelije, bakterije, toksini, masne ćelije iz naslaga celulita, pa je samim tim i proces otklanjanja celulita brži.
Kopriva i neven hrane vezivno tkivo gradivnim materijama i podstiču bržu regeneraciju potkožnog tkiva.
Majčina dušica i žalfija - čiste kožu i održavaju je zdravom.

način upotrebe:
Blago nanositi bez masiranja jednom ili više puta dnevno na delovima tela gde je vidljiva pojava celulita i strija sve do pojave zdrave kože, kao i na delovima tela gde je pojava celulita moguća. Radi preventive, tretman ponavljati povremeno. Namenjen je svim tipovima kože.
Nakon upotrebe Anticelulit gela, koža postaje regenerisana, glatka, zategnuta i zdrava. Efekat smanjenja u obimu tretirane površine vidljiv je vec nakon 14 dana.
Napomena: Naznačeni rok upotrebe važi za uslove čuvanja proizvoda na sobnoj ili nižoj temperaturi. 

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.