Početna strana > Organski proizvodi

Baby king pirinčane cerealije (organski proizvod) 200 gr

Cena: 329.00 rsd
Šifra: 0209002
Robna marka: Flory
Nema na lageru
Kontaktirajte nas da proverite mogućnosti za naručivanje ovog proizvoda
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 200 gr

Pirinčane cerealije. Posle 4. meseca. Bez šećera. Pirinač je žitarica bez glutena. Potpuno prirodno. Lako svarljivo.

zemlja porekla: Srbija

• sastav:
Organsko pirinčano brašno 99.9%, vitamin B1 (tijaminhidrohlorid).

• energetske i hranljive vrednosti:

Porcija (33g suvog praha): energija 470.4 kJ/kcal 112.5, proteini 2.25 gr, ugljeni hidrati  25.6 gr, masti 0.15 gr od čega zasićene masne kiseline 0.03 gr, dijetetska vlakna 0.33 gr, mineralne materije 0.3 mg, vitamina B1 0.15 mg.
 
• svojstva:
Baby king je visoko kvalitetna i lako svarljiva hrana za bebe, koja se može koristiti od 4. meseca starosti. Potpuno prirodni i strogo laboratorijski kontrolisani sastojci koji se koriste, obezbeđuju vašoj bebi sve neophodne supstance i energiju za pravilan i zdrav rast. Preporučuje se 1 do 2 obroka dnevno, zavisno od uzrasta i apetita odojčeta.
Dojenje treba nastaviti i posle navršenih 6 meseci do kraja druge godine starosti deteta. Uz majčino mleko postepeno treba uvoditi namirnice koje se uobičajeno koriste u porodičnoj ishrani. Uvođenje pojedinih namirnica u ishranu odojčeta starijeg od 6 meseci treba da preporuči zdravstveni radnik koji je kvalifikovan da se brine o zdravlju odojčeta i malog deteta i koji je nezavistan od proizvođača hrane za odojčad i malu decu.

Šta je to ,,organic''?
Organski proizvodi su proizvodi dobijeni iz strogo kontrolisanog načina proizvodnje koji je zakonski regulisan i zove se organska proizvodnja.
Organski proizvedena hrana je bez ostataka pesticida, teških metala,veštačkih aditiva, konzervanasa, emulgatora, veštačkih boja, aroma i pojačivača ukusa. Nema ostataka antibiotika, regulatora rasta i ostalih veterinarskih lekova. Organski proizvodi nas svojim ukusom, mirisom i bojom podsećaju na „davno zaboravljene ukuse namirnica sa sela“. Naročito se ističe značaj u ishrani dece.
Zdravo zemljište — zdrava biljka — zdravi ljudi!
 
• način pripreme:
Za pripremu obroka koristiti čiste sudove, predhodno prokuvane u ključaloj vodi. Uvek pripremati količinu samo za jedan obrok. Originalno pakovanje predviđeno za 6 do 7 obroka. Način čuvanja: originalno pakovanje čuvati na hladnom i suvom mestu (ne u frižideru). Otvorenu kesicu zatvoriti, vratiti u kutiju i čuvati pod istim uslovima. Nakon otvaranja iskoristiti proizvod u roku od tri nedelje.

Proizvod se može spremiti sa majčinim mlekom, adaptiranim mlekom, čajem ili sokom.
Prokuvati 160ml tečnosti i ohladiti na oko 50ºC.
Odmeriti 4 supene kašike (30g) instant praha i dodati malo pripremljene tečnosti.
Razmutiti, dodati ostatak tečnosti i dobro promešati dok se ne dobije homogena kaša.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.