Početna strana > Osnovne namirnice > Ulje, sirće, soja sos

Balzamiko sirće od nara (organski proizvod) 250 ml

Cena: 292.00 rsd
Šifra: 2303016
Robna marka: Granum
Količina: Kom.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 250 ml

Balzamiko sirće od nara ima sladak, pun i prefinjen ukus. Odličan je dodatak u salatnim prelivima i marinadama.

zemlja porekla: Srbija
 

• sastav:
Narovo sirće, koncentrat jabuke i koncentrat borovnice.


• svojstva:
Odličan je antioksidant i podstiče imuni sistem.

U samoniklom naru Suncokret iz Hajdukova našao je idealnu sirovinu: voće izuzetno bogato hranljivim sastojcima, organskog porekla i prefinjenog ukusa. Koristeći tradicionalnu tehnologiju stvoreno je sirće koje je novina ne samo na domaćem, već i na svetskom tržištu. Dodavanjem organskog koncentrata jabuke i borovnice dobijena je balzamska verzija. Rezultat je sirće izvanredno bogatog ukusa oplemenjeno slašću organske jabuke i borovnice.

Kao voće koje ima ne samo visoku hranljivu vrednost, već i lekovita svojstva, nar je predmet brojnih istraživanja tokom poslednje decenije. Većina ispitivanja potvrdila je da i sok i ulje od nara imaju visoku antioksidantnu vrednost, kao i sposobnost uništavanja ćelija raka. Neka od njih bavila su se upoređivanjem učinkovitosti svežeg soka nara u odnosu na fermentisani sok. Zanimljivo je da rezultati ispitivanja ukazuju na to da je fermentisani sok delotvorniji od svežeg.

podaci o organskom sertifikatu:
Ovo je organski sertifikovan proizvod.
Broj sertifikata: 18856RS1200z1rs
Kontrolna (sertifikaciona) organizacija: Ecocert
Kliknite ovde ukoliko želite da saznate šta je to organska proizvodnja.

•način primene:

Može se koristiti da začini grilovano povrće kao što je asparagus, radič, salate, avokado. Kozji sir, feta sir,  pečena piletina su izuzetno ukusni ako se poprskaju sa nekoliko kapi sirća od nara.

Punč od nara
½ šolje sirća od nara,
½ šolje soka od pomorandže
½ šolje soka od grejpfruta
Sve sastojke pomešati  servirati.

•za one koji žele da znaju više:
Arapski naziv za sirće od nara je "Hamud er-ruman".

Kompanije Suncokret iz Hajdukova bavi se proizvodnjom visokokvalitetnih ulja, sirća i kozmetike. Deo proizvoda ima i sertifikate biološkog uzgoja. Suncokret iz Hajdukova je dobitnik mnogih nagrada i priznanja kvaliteta.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.