Početna strana > Čajevi i zdravi napici

Bosiljak čaj 80 gr

Cena: 152.00 rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 0505099
Robna marka: IPLB Dr Josif Pančić
Količina: Kom.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 80 gr

Čaj od bosiljka.

zemlja porekla: Srbija

• svojstva:
Primena je bosiljka je veoma razgranata: akne, anksioznost, astma, bolesti bešike i mokraćnih puteva, bolesti jetre, bolovi u mišićima,   bronhitis, glavobolja, gnojni čirevi, grčevi u želudcu, grčevi u mišićima, depresija, dijareja, ekcem, zatvor, zaustavlja belo pranje,  istegnuća, kod mladih majki pospešuje stvaranje mleka, lečenje upale bubrega, menstrualni problemi, migrena, može se koristiti kao dijuretik, nervoza, nesanica, otvorene rane (obloge), poboljšava loše raspoloženje, prevencija bolesti organa za varenje, prehlade i grip, problemi sa kožnim bolestima (obloge), problemi sa mokrenjem, protiv noćnog mokrenja, problemi sa cirkulacijom, razne infekcija, sinuzitis (inhalacija), smanjen apetit, sprečavanje bubrežnih bolesti, stres, tuberkuloza, ublažava melanholiju, upale želuca i creva, umirenje živaca, hronični umor.

• za one koji žele da znaju više:
Bosiljak (Ocimum basilicum) je jednogodišnja aromatična i zeljasta biljka, koja raste razgranato 30–50 centimetara u visinu.
Bosiljku pravoslavna crkva, hinduisti i mnogi drugi narodi pripisuju božansku moć. Bosiljak se koristi za verske obrede kao lekovita biljka i kao začin.

 

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.