Početna strana > Začini i pikantni dodaci

Bundevin puter 250 gr

Cena: 562.00 rsd
Šifra: 2203003
Robna marka: Granum
Količina: Kom.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 200gr

Puter od bundevinih semenki je ukusan, visokohranljiv namaz.

zemlja porekla: Srbija

•sastav:

Bundevine semenke, hladno ceđeno ulje, soja lecitin, morska so.

•način pripreme:
Koristi se kao namaz, dodatak kačamaku i drugim kašama od žitarica, kao nadev u pitama, lepinjama ... Dodatkom vode, limuna i začina uz ravnomerno mešanje možete pripremiti vrlo ukusan preliv za žitarice, umake, namaz za hleb ili osnovu za supu.
Izdvajanje ulja na površini proizvoda je uobičajena pojava, jer nisu korišćeni veštački dodaci. Pre upotrebe promešajte sadržaj teglice.

•za one koji žele da znaju više:
Da li su biljni puteri kompanije Suncokret sirovi puteri, ili ne?
Odgovor na ovo pitanje je sledeći: semenke od kojih se Suncokretovi biljni puteri prave su veoma kratko termički obrađene, nisu pržene vec su tostirane. Ovo se radi kako bi proizvod bio 100% mikrobiološki čist i siguran za upotrebu, ai  kako bi se mogao duže održati.
Suncokretov, susamov, orahov i bundevin puter prave se od semenki koje su veoma blago termički obrađene, tostirane.
Jedini puter koji se dobija od jače termički obrađenih semenki je kikirikijev puter.
 
Proizvodi Suncokreta iz Hajdukova osvojili su pehar, veliku zlatnu medalju i 18 medalja za kvalitet na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu i Novom Sadu i dobitnik su Soil Assosiation Organic Food Award 2006 prestižne nagrade Velike Britanije u oblasti organskih proizvoda.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.