Početna strana > Čajevi i zdravi napici

Čaj mu Mitoku 20 gr

Cena: 807.00 rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 1524008
Robna marka: Mitoku
Nema na lageru
Kontaktirajte nas da proverite mogućnosti za naručivanje ovog proizvoda
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 20 grama

MU je aromatičan biljni čaj koji ne sadrži kofein, a kreacija je Džordža Ošave (George Ohsawa), "oca makrobiotike" koji je tradicionalne japanske principe ishrane preneo u zapadnu kulturu. Ovaj sladak, pikantan i ukusan napitak sastoji se od 16 ,super biljaka’, biljaka izuzetno blagotvornog dejstva na ljudsko zdravlje.
 

zemlja porekla: Japan

• svojstva:
Mu čaj je mešavina napravljena od 16 planinskih biljaka koji svojim izuzetnim balansom umirujućih i osnažujućih elemenata jačaju sveukupno zdravlje organizma. Najjače dejstvo imaju na reproduktivni sistem i sistem organa za varenje.

•način pripreme:
Za zdrave ljude (3 šolje čaja): Sadržaj jedne kesice čaja uspite u vodu i kada voda proključa pustite da se kuva još 10 minuta. Ovako pripremljen čaj dobar je za sve koji se osećaju umorno, kao i za one koj nastoje da smršaju.

Za bolesne (3 šolje čaja): Sadržaj jedne kesice čaja uspite u vodu i kuvajte 30 minuta (neka ključa prvih 5 minuta, a zatim neka lagano vri još 25 minuta). Ovako pripremljen čaj je doza dovoljna za jedan dan, a moguće ga je i podgrevati po potrebi.

Jednu kesicu čaja moguće je koristiti dva puta.

Mu čaj odlično se kombinuje i sa sokom od jabuke.

napomena:
Već dugi niz godina sarađujemo sa japanskom kompanijom Mitoku i ponosni smo što možemo da domaćem tržištu ponudimo proizvode majstorske proizvodnje kao što je Onozaki mugi miso, susamovo ulje, japanski čajevi i alge... Duboko saosećamo sa japanskim narodom koji je zadesila prirodna i nuklerna katastrofa. Nakon ovog događaja prilogodili smo način saradnje, u skladu sa novonastalim uslovima: za neke proizvode smo promenili dobavljača, neke proizvode više ne uvozimo a svi oni japanski proizvodi koje trenutno imamo u ponudi prošli su stroge japanske a zatim i domaće laboratorijske analize i u potpunosti su ispravni.

•za one koji žele da znaju više:
Reč ,mu’ u japanskom jeziku ima više značenja: ,ništa’, ,praznina’, ,jedinstveno’.

Džordž Ošava je mu čaj napravio poštujući pravila istočnjačke medicine i kombinujući šesnaest biljaka vekovima cenjenih u Kini.

U stvaranje mu čaja utkana su drevna istočnjačka znanja o biljkama. O mu čaju napisane su stranice i stranice tekstova, a njegova slava je svetska i traje već decenijama.

Svaka od biljaka koje se nalaze u MU čaju daje svoj jedinstveni doprinos ukusu i lekovitosti, ali mnoge od biljaka tek u međusobnoj kombinaciji stvaraju supstance posebne delotvornosti. Džordž Ošava je spajajući ove biljke stvorio čaj koji osnažuje i uravnotežava.

Mu čaj treba biti s merom.

Planinske biljke koje se koriste za izradu MU čaja japanske firme Mitoku nisu tretirane bilo kakvim hemikalijama.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.