Početna strana > Celijakija > Poslastice (bez glutena)

Čokolada sa punjenjem od jagoda i jogurta - zaslađeno fruktozom (bez glutena) 100 gr

Cena: 226.00 rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 2501006
Robna marka: Frankonia
Nema na lageru
Kontaktirajte nas da proverite mogućnosti za naručivanje ovog proizvoda
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 100 gr

Čokolada sa punjenjem od jagoda i jogurta od obranog mleka (bez glutena). Zaslađeno fruktozom.

zemlja porekla: Nemačka

sastojci:
Fruktoza iz žitarica kao zamena za šećer 29.35 %, mlekoo u prahu, kakao maslac, obrano mleko u prahu, biljno ulje, kakao masa, jogurt od obranog mleka u prahu 3.5%, jagode u prahu 0.8%, dodatak emulgator soja lecitin, limunska kiselina, arome.
Može da sadrži u tragovima susam, kikiriki i drugo koštunjavo voće.

svojstva:
Fuktoza, voćni šećer, čini čokoladu dostupnom i osobama obolelim od dijabetesa, kao i onima koji vode računa o svom zdravlju i vitkom stasu. Frankonija čokolade za razliku od ostalih čokolada sa saharozom i glukozom, ne uzrokuju nagle promene nivoa glukoze u krvi, što kod dijabetičara može uzrokovati ometanje metaboličke kontrole. Fruktoza se absorbuje mnogo sporije i zato imamo samo manje promene nivoa glukoze u krvi.
Dijet čokolada je pogodna naročito kod „ dijabetes mellitus“ u okviru plana dijete. Na svakoj čokoladi je označena dozvoljena dnevna količina.
Frankonija čokolade ne sadrže gluten koji stvara probleme s varenjem. Gluten slabi imuni sistem, stvara sluz i oštećuje tanko crevo kod ljudi sa celijakijom.

o proizvođaču:
Frankonija je osnovana 1869. godine u Nemačkoj, kao prva kompanija koja je počela da proizvodi dijetalne čokolade. Frankonija je prva saharozu zamenila fruktozom, voćnim šećerom, i time učinila čokoladu dostupnu i osobama obolelim od dijabetesa, kao i onima koji vode računa o svom zdravlju i vitkom stasu.
Dijet čokolada je pogodna naročito kod „ dijabetes mellitus“ u okviru plana dijete. Na svakoj čokoladi je označena dozvoljena dnevna količina.
Ove čokolade ne sadrže genetski modifikovane sastojke, konzervanse, veštačke arome i dodatke niti zasićene masnoće.
 

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.