Sastojci

  • 1 mali beli luk, istucan,
  • 1/4 šolje putera,
  • 2 kašike svežih miksovanih biljaka (majčina dušica, bosiljak ),
  • 1/2 kašičice soli,
  • 1/2 kašike bibera,
  • 1/4 šolje paradajz soka,
  • 1/2 šolje pileće supe (ili vrele vode),
  • 1 šolja crvenog pirinča
Prepare Time
Ispržiti beli luk i puter dok ne omekša, dodati sezonske trave, paradajz sok, pirinač i pileću supu (ili vrelu vodu). Zatim staviti da se kuva, promešati jednom, poklopiti, smanjiti vatru i krčkati 15-20 minuta, dok ne bude meko. Služiti nakon pet minuta, dok se jelo prohladi.

Potrebne sastojke možete pronaći kod nas:

Pirinač crveni BIO
Kalijumova so - fina jodirana 100 gr
Mleveni crni biber Maiora 110 gr
Sok od paradajza Zdravo 750 ml
Pasirani paradajz 500 ml
*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.