Početna strana > Osnovne namirnice > Ulje, sirće, soja sos

Devičansko susamovo tamno ulje 250 ml

Cena: 575.00 rsd
Šifra: 2010003
Robna marka: Granum
Količina: Kom.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 250 ml

Ovo višestruko nagrađivano presovano devičansko susamovo tamno ulje dobija je ceđenjem prženih semenki susama na hidrauličnoj presi. Bogato je tokoferolima, vitaminom E, lecitinom... Odlikuju ga raskošan ukus i miris. Proizvodi se na tradicionalan način, tehnikama i mašinama koje su preko 100 godina stare. Smatra se najstabilnijim uljem i izuzetno je cenjeno u makrobiotici.

zemlja porekla: Srbija

• svojstva:
Način proizvodnje kao i detaljno predstavljanje lekovitih svojstava susamovog ulja možete pročitati ovde.


•za one koji žele da znaju više:
Ovo ulje je osvajač pehara i dobinik dve zlatne medalje za kvalitet na 62. i 63. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom sadu.
Proizvodi Suncokreta iz Hajdukova osvojili su pehar, veliku zlatnu medalju i 18 medalja za kvalitet na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu i Novom Sadu i dobitnik su Soil Assosiation Organic Food Award 2006 prestižne nagrade Velike Britanije u oblasti organskih proizvoda.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.