Početna strana > Čajevi i zdravi napici

Domaći kašasti sok od divlje jabuke Bakina Tajna 700 ml

Cena: 369.00 rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 3320011
Robna marka: Foodland
Nema na lageru
Kontaktirajte nas da proverite mogućnosti za naručivanje ovog proizvoda
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 700 ml

Domaći kašasti sok od divlje jabuke.

zemlja porekla: Srbija

sastav i hranljivi sastojci:
100% divlja jabuka.
Ova flaša sadrži 6 plodova divlje jabuke. Bez dodatog šećera.

Analiza hranljivih sastojaka za 100g proizvoda: energetska vrednost 230 KJ / 55 kcal, proteini 0.12 gr, masti 0.03 gr, ugljeni hidrati 13.27 gr.


•za one koji žele da znaju više:
Grupa Fudlendovih proizvoda BAKINA TAJNA nastala je pre četiri godine, sa idejom pripreme ekološki čiste i visoko kvalitetne hrane. Koriste se prednosti klime župsko-kopaoničarskog kraja, kao i blizina sirovinskih baza. Svi ovi segmenti uticali su na koncept izrade tradicionalnih proizvoda, delikatesa i specijaliteta. U duhu tradicionalne kuhinje pripremaju se proizvodi BAKINA TAJNA na domaći, prirodan način, kao što su ih pripremale naše bake: na šporetima na drva, u velikim otvorenim posudama, uz neprestano ručno mešanje, isključivo koristeći prirodne sastojake, bez upotrebe ikakvih konzervsanasa, veštačkih aroma i boja.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.