Početna strana > Lekoviti dodaci ishrani

Ehinacea kapi 30 ml

Cena: 195.00 rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 1413012
Robna marka: Sinefarm
Količina: Kom.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 30 ml

Echinacea kapi sa vitaminom C - ojačavaju imunitet, ublažavaju upale, ubrzavaju oporavak.

zemlja porekla: Srbija

•sastav i hranljive vrednosti:
Vodeno-alkoholni ekstrakt biljaka Echinacea Purpurea (1:4) i Angustifolia, sa dodatkom vitamina C.

Hranljive vrednosti za 100 gr proizvoda: ugljeni hidrati 5.1%, proteini 2.0%, masti 0.4%, energetska vrednost 1900 kJ / 454 kcal.

•lekovita svojstva:
Aktivni principi izolovani iz korena ili herbe sveže biljke ehinacee deluju kao imunostimulator, dovode do povećanja produkcije interferona (jedinjenja odgovornog za odbranu organizma od infekcija, u prvom redu virusa), ublažavaju simptome postojećih upala, deluju zaštitno i ubrzavaju oporavak. Takođe, deluju bakteriostatički na nekoliko vrsta stafilokoka, streptokoka i pojedinih gljivica.

•način primene:
Preventivno kapi se mogu davati deci i odraslima kad postoji povećan rizik od infekcija, u stanjima smanjenog apetita, iscrpljenosti nakon bolesti, napornog umnog i fizičkog rada, kod sportista i starijih osoba posebno u vreme gripa i prehlada.
Ove kapi se mogu koristiti za ublažavanje simptoma akutnih i hroničnih infekcija respiratornog i urogenitalnog trakta, hroničnog artritisa, kao i za terapiju bubuljica, čireva i drugih oblika upala kože i sluzokože.
Dodatkom vitamina C pojačava se profilaksa i tretman raznih infekcija.

Deca do 7 godina 3 puta dnevno po 10 kapi.
Deca školskog uzrasta 3 puta dnevno 15 kapi.
Odrasli 3 puta dnevno po 30 kapi.
Sipati kapi umalo vode, mleka, meda i sl. pre jela, zadržati kratko u ustima, a zatim progutati.

Pre upotrebe promućkati.

•za one koji žele da znaju više:
Svi proizvodi kompanije Sinefarm su izrađeni po zaštićenoj proizvođačkoj specifikaciji od sirovina najboljeg kvaliteta, a prema principima dobre proizvođačke prakse.
 

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.