Početna strana > Lekoviti dodaci ishrani

Eliksir od šipurka 200 ml

Cena: 1248.00 rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 1406003
Robna marka: Mirotić
Količina: Kom.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 200 ml

Prirodni proizvod pripremljen od svežih, zrelih plodova planinskog šipurka, po originalnoj Mirotić recepturi preporučuje se za sve uzraste kao zaštita od gripa, prehlade i virusnih infekcija; za jačanje nervnog sistema, srčanog mišiča i apetita; pospešuje bolju funkciju želuca, jetre, bubrega.zemlja porekla: Srbija

svojstva:
Receptura koja se koristi za izradu ovog eliksira očuvava prirodne sastojke i sve elemente koji čine energiju ove moćne biljke. Šipurak je divlji plod najbogatiji vitaminom C, neophodnim za rad i normalnu funkciju svih organa.
Šipurak sadrži vitamine C, B1,B2, B6, E, K, P, PP, provitamin A...
Preporučuje se za sve uzraste kao zaštita od gripa, prehlade i virusnih infekcija; za jačanje nervnog sistema, srčanog mišiča i apetita; pospešuje bolju funkciju želuca, jetre, bubrega.

način pripreme:
Za odrasle: 3-5 supenih kašika dnevno.
Za decu: 2-3 supene kašike dnevno.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.