Početna strana > Lekoviti dodaci ishrani

Etarsko ulje čajevca 10 ml

Cena: 380.00 rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 2005006
Robna marka: Kirka pharma
Nema na lageru
Kontaktirajte nas da proverite mogućnosti za naručivanje ovog proizvoda
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 10 ml

Etarsko ulje čajnog drveta - čajevca.

• sastav:
Etarsko ulje čajevca.

• svojstva:
Dobija se ekstrakuje iz svežih listova i grančica hidrodestilacijom Aetheroleum malaleuca al..
Kao prirodan antiseptik, eterično ulje čajevca se preporučuje kao tradicionalni lek za bolove u stomaku, za reumatizam  i kao insekticid. Povećavajući znojenje, hladi telo i pomaže u tretmanu infekcija, kao što su laringitis i bronhitis. Pomaže i kod astme, sinuzitisa i bolova u grlu. Smiruje digestivni sistem, enteritis, dizenteriju. Grčevi, artritis, reumatizam i bol u mišićima se takođe mogu tretirati ovim uljem. Preporučuje se i kod problema na koži (akne, neurodermatitis) , infekcije zubnog mesa i vaginalnih infekcija, kao i kod ozleda i opekotina.

• napomena:
Etarska ulja su jako koncentrovani preparati tako da prekomeran broj kapi pri oralnoj upotrebi može preokrenuti njihovo blagotvorno dejstvo i izazvati lošu reakciju.
Etarsko ulje ne sme doći u kontakt sa očima.
Trudnice i epileptičari ne smeju koristiti etarska ulja.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.