Početna strana > Knjige, alati i eko sredstva > Alati i posuđe

Filter patrona br. 6 (za Barrier bokale)

Cena: 899.00 rsd
Šifra: 4410008
Robna marka: Barrier
Količina: Kom.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 1 kom.

Filter za bokale za prečišćavanje vode kompanije Barrier broj 6 - za vrlo ,,tvrdu'' vodu.


zemlja porekla: Rusija

•način primene:
Jedan filter sme biti najduže 3 meseca u upotrebi. Aktivni ugalj od koksa najboljeg kvaliteta impregniran srebrom i jonoizmenjivačke smole. Kapacitet 350l (najveći na tržištu). Bazično prečiščavanje od najčešćih primesa.
*Tvrdom vodom naziva se voda u kojoj su prisutni kalcijumovi i bikarbonatni joni. Ova voda stvara kamenac, koji ometa rad mnogih kućnih uređaja.

•za one koji žele da znaju više:
Filter je rezultat dugogodišnjeg istraživačkog rada kompanije "Metem tehnologije" iz Moskve i "Raketno kosmičke korporacije Energija". U proizvodnji se koriste poslednja tehnološka saznanja, najkvalitetniji materijali i sirovine. Sadrži specijalnu kombinaciju više vrsta aktivnog uglja (od koksa i uglja impregniranog aktivnim srebrom) i jonoizmenjivačke smole. Svi delovi filtera su izrađeni od netoksičnih prirodnih materijala i prolaze višestruke provere kvaliteta.
Bokali su izrađeni od visokokvalitetne plastike (polupro-pilena i polustirena) namenjene za čuvanje životnih namirnica.
Kvalitet filtera potvrđen je u nezavisnim laboratorijama širom sveta.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.