Početna strana > Lekoviti dodaci ishrani

Gavez tinktura 100 ml

Cena: 468.00 rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 1442012
Robna marka: Herbateria
Količina: Kom.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 100 ml

Gavez tinktura.
 
•svojstva:
Tinktura gaveza se koristi za reumatične tegobe, oticanje zglobova, iščašenja, razne povrede, deformacije zglobova kod artritisa, čukljeva, kod rana koje teško zarastaju i čireva, kod preloma kostiju, modrica, kod proširenih vena, protiv bora. 
 
Gavez tinktura pomaže kod preloma (pa i zagnojenih) kosti, kod izraslina na kostima, rukama i nogama, kod proširenih vena, vena koje su otvorene, bolova u vratu, amputiranih udova, pa čak i kod proređivanja koštanog tkiva, bolova u rukama i nogama nakon lomova i skidanja gipsa, bolova u donjem delu kičme i oštećenja pršljenova, bolova u ramenima, laktu i kolenima, problema zbog osteoporoze, raznih bradavičastih i ostalih izraslina, trnjenja nogu od tabana do kuka, hemoroida, reumatskog zadebljanja mišića, otvrdlina od gihta, kostobolje, poremećaja cirkulacije. Sve vrste ozleda, ubode, modrice, rane, zgrušavanje krvi, leči tinktura spravljena od korena gaveza.
 
Za spoljnu upotrebu protiv gihta gavez je lek koji se preporučuje (kod teškog gihta lagano utrljavati).
 
Tinktura od gaveza se izvrsno pokazala i u lečenju upale nerava – gde god su na telu bolna mesta osetljiva na pritisak, to se odražava na periferne nerve.
 
•sastav:
Tinktura gaveza - Tinctura Symphiti (1:4) solv.etanol 50%
 
•način upotrebe:
Utrljavati i masirati obolelo mesto. Nakon nanošenja tinkture, može se koristiti gavez mast, koja se primenjuje i kao oblog. 

 

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.