Početna strana > Lekoviti dodaci ishrani > Kapi, sirupi i eliksiri

Gutov sirup od bokvice 200 ml

Cena: 300.00 rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 1427010
Robna marka: GR Ekstrak komerc
Nema na lageru
Kontaktirajte nas da proverite mogućnosti za naručivanje ovog proizvoda
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 200 ml

Sirup od bokvice preporučuje se kod problema respiratornih organa, podiže imunitet, olakšava tegobe koje mogu imati dugogodišnji pušači. Sirup je potpuno prirodan preparat, bez industrijskih konzervansa i veštačkih aroma, i kao takav je jedinstven na tržištu. Sokovi svežih listova bokvice dobijeni su drevnim tehnološkim postupkom koji garantuje očuvanje celovitosti svih aktivnih komponenti i lekovitih svojstava.

zemlja porekla: Srbija

sastav:
Svež list bokvice, posebna vrsta livadskog meda, šećer prerađen  prirodnim konzervansom, prirodni konzervans kao antibakterijsko sredstvo

svojstva:
Lekovita svojstva sirupa potiču od fito kompleksa koji obuhvata veliki broj aktivnih materija: tanin, pektin, limunova kiselina, vitamin C, saponozid i fitoncid, masna ulja, belančevine i šećeri. Ovako kompleksan sastav preparata omogućava udruženo delovanje aktivnih materija koje deluju na isti zdravstveni problem različitim mehanizmima.

Delovanja: deluje antibakterijski, rezređuje gustu bronhijalnnu sluz i omogućava eliminisanje sluzi iz organizma, smiruje grčeve glatke muskulature disajnih puteva, olakšavajući rad organa za disanje, oblaže sluzokožu ždrela (smanjujući suženje i nadražaj na kašalj).

Sirup od bokvice se preporučuje: osobama koje pate od hroničnog bronhitisa, kašlja i promuklosti; deci koja pata od čestih upala respiratornih organa u cilju bržeg oporavka od bolesti; osobama oslabljenog imunološkog sistema, sklonim čestim prehladama; dugogodišnjim pušačima; svim osobama kao preventiva u sezoni gripa i prehlada.

način primene:
odrasli: 6 puta dnevno 1-2 supene kašike
deca školskog uzrasta: 5 puta dnevno po 2 kafene kašike
deca predškolskog uzrasta: 4 puta dnevno po 2 kafene kašike
deca do 3 godine: 4 puta dnevno po 1 kafena kašika
Sirup se uzima posle jela strogo bez upotrebe druge tečnosti (voda, čaj i tome slično).

Mere opreza: kod dijabetičara je dokazana preosetljivost na neku od komponenata koju preparat sadrži.

Blago zamućenje i talog po zidu bočice nije štetan i potiče od biljnih boja. Pre svake upotrebe blago promoćkati bočicu.

Rok upotrebe neograničen.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.