Sastojci

Prepare Time

•sastav:
Sočivo, bundeva, maslinovo ulje, kari, heljda, tamari sos, sok od paradajza, beli luk, blitva.

•način pripreme:
Prvo se skuva sočivo i procedi od vode u kojoj se kuvalo. Onda se velike kocke bundeve prodinstaju na maslinovom ulju s karijem. Doda se heljda i dvaput više vode. Kuva se dok ne ispari voda, na najslabijoj vatri. Doda se tamari ili so, po ukusu (bez preterivanja!) Umeša se proceđeno sočivo, dolije malo soka od paradajza ili isecka jedan paradajz, pa se kuva još 5 minuta. Doda se čen belog luka. Blitva se iscepka na komade i stavi preko vrelog jela. Poklopi se i kada blitva splasne, nakon 3-4 minuta, ODMAH se jede!

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.