Početna strana > Lekoviti dodaci ishrani > Razni lekoviti dodaci ishrani

Imoplex 120 kapsula

Cena: 4050.00 rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 1410001
Robna marka: Ranđelović
Količina: Kom.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 120 kapsula

Potpuno prirodan preparat za jačanje imuniteta i vitalnosti.

•sastav:
Dve godine fermentisan sojin miso, kombu alge, šitake pečurke i izbor bilja antiparazitskog dejstva,  a sama kapsula je izrađena od osušene imopleks mase.

•svojstva:
Imoplex oslobađa telo otrovnih materija radioaktivnih i teških metala, smanjuje štetne posledice industrijskog zagađenja, takođe konzumiranja lekova, cigareta i kafe. Regeneriše crevnu floru, poboljšava varenje, čime omogućava i regulaciju telesne težine. Reguliše rad žlezda sa unutrašnjim lučenjem. Regeneriše kožu, kosu i nokte. Smiruje upalne procese i smanjuje rizik od kardiovaskularnih i malignih oboljenja.
Imopleks sadrži dve esencijalne masne kiseline (omega3 LNA i omega6 LA), osam esencijalnih amino kisleina, 11 vitamina i više od pedeset minerala (selen, magnazijum, kalcijum, cink, jod ...)

način primene:
Odrasli - jednom do četiri puta dnevno po dve kapsule.
Deca od 2 do 7 godina - jedanput dnevno po jedna kapsula.
Deca od 7 do 14 godina - jedan do tri puta dnevno po jedna kapsula.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.