Bio Špajz


Jezgro koštice šljive 100 gr

 

 • Cena: 250.00 rsd
  Šifra: 1445003
  Marka: Plemić komerc doo
  Nema na lageru
  Kontaktirajte nas da proverite mogućnosti za naručivanje ovog proizvoda  pakovanje od 100 gr

  Jezgra šljivinih koštica jačaju imunitet organizma. Sadrže vitamin B17.

  •svojstva:
  U jezgrima koštice šljive nalazi se vitamin B17. U molekulu vitamina B17 nalaze se dve jedinice šećera (jedna cijanida i jedna benzadelhida), koji se u ljudskom organizmu oslobađaju samo na mestu gde se nalazi maligna ćelija. Malignoj ćeliji je šećer neophodan za rast i održavanje. Maligna ćelija je bogata enzimom betaglikozidazom koji u spoju sa cijanidom i benzadelhidom iz jezgra, stvara vrlo otrovno jedinjenje hidrocijanid (HCN). Tako se ćelija raka truje i uništava. Enzim betaglikozidazom se u ostalim, zdravim ćelijama tela nalazi u izuzetno malim količinama, pa praktično ne dolazi do trovanja zdravih ćelija organizma.

  Rak voli šećer, a cijanid u jezgru šljivine koštice je okružen šećerom. Rak jede šećer i truje se cijanidom. Zato je jako važno da se konzumiranjem jezgri, ćelije raka navedu da jedu samo šećer sa cijanidom. Unošenje svakog drugog šećera u organizam za vreme lečenja treba eliminisati!

  Sve gore navedeno je i preporuka za preventivnu zaštitu zdravih osoba.
  (Autor uputstva: dr Slavko Radosavljević)

  •način primene:
  Prvo izmerite sopstvenu telesnu težinu, potom je podelite sa 2,5 i tako dobijate dnevnu potrebu organizma za jezgrima. Prosečna dnevna količina je oko 30 (trideset) jezgara.
  Svako jezgro šljivine koštice dobro sažvakati a potom progutati. 


  * Bio Špajz nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.


  © Copyright  Bio Špajz d.o.o.