Bio Špajz


Ulje jezgra šljive 30 ml

 

 • Cena: 702.00 rsd
  Šifra: 1212012
  Marka: Plemić komerc doo
  Nema na lageru
  Kontaktirajte nas da proverite mogućnosti za naručivanje ovog proizvoda  pakovanje od 30 ml

  Hladno ceđeno 100% prirodno ulje jezgra šljivine koštice.

  zemlja porekla: Srbija

  svojstva:
  Iskustva pokazuju blagodetno dejstvo ovog ulja na kožu. Posebno je korisno za suvu, staru i problematičnu kožu.
  Bogato je vitaminom E i ne sadrži trans masti.
  Ulje koštica šljive bogato je antioksidansima i vitaminom B17. Sadrži oleinsku kiselinu, koja je deo omega 9 porodice (60-80%), linolnu kiselinu (15-25%), vitamin E, vitamin B, provitamin B5 (beta-karoten) i beta-fitosterole.
  Gorko seme šljive sadrži značajne količine cijanogenog glikozida aminoglikozida čiji se derivat leatril poslednjih desetak godina koristi u alternativnoj terapiji obolelih od kancera.

  • način upotrebe:
  Za spoljašnju upotrebu:  nekoliko kapi ulja umasirati u kožu. Koža lako upija ovo ulje.
  Za unutrašnju upotrebu: Za odrasle osobe preporučuje se korišćenje od 10 do 30 kapi dnevno. Oralno korišćenje ovog ulja ne preporučuje se za decu.
  Hladno ceđeno ulje od koštica šljive može se koristiti i u kuvanju, za pripremu salata i mariniranje Može da se zagreje tokom prženja do 180 stepeni.
  Navedene informacije služe u informativne svrhe i nisu namenjene dijagnostifikovanju ili lečenju. Trudnice i dojilje treba da se pre upotrebe posavetuju sa svojim lekarom.
   


  * Bio Špajz nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.


  © Copyright  Bio Špajz d.o.o.