Bio Špajz


Zeosuperderm - krema za zaštitu kože 150 gr

 

 • Cena: 855.00 rsd
  Šifra: 1402005
  Marka: I-Zeolit
  Nema na lageru
  Kontaktirajte nas da proverite mogućnosti za naručivanje ovog proizvoda  pakovanje od 150 gr

  Zeosuperderm - krema za zaštitu kože. Zaštita rošave, ojedene i oštećene kože. Delimično sanira neuropatološke pojave na koži. Preventivno deluje protiv melanoma i sličnih pojava. Samo za spoljnu upotrebu.
   
  zemlja porekla: Srbija
   
  • sastojci:
  Klinoptilolit hejlandit, analcim, mordenit, talci veneti, zinci oxsidium, paraffinum liquidum, cera lanae, vaslinum album, aqua amygdalae, vit ad, olea olive.
   
  • svojstva:
  Formulacija Zeosuperderma obuhvatila je niz prirodnih sastojaka koji su u dermatologiji i farmaciji poznati kao ,,melemi” za kožu. Krema deluje na kožu veoma efikasno u širokom spektru dejstva što znači da deluje na blaže i teže oblike oštećenja. Za razliku od mnogih poznatih preparata, dejstvo Zeosuperderma se manifestuje već posle 5-8 dana, zahvaljujući mineralu zeolitu - klinoptilolitu. Neke vrste kožnih problema se sporo saniraju i veoma često se ne mogu brzo dovesti u prvobitno stanje. Kod primene Zeosuperderma postojati određena disciplina jer dužina saniranja i oporavka kože često utiče na neredovnu primenu kreme.
  Kod potpuno zdrave kože za održavanje prirodnog izgleda dovoljno je jedan do dva puta nedeljno naneti tanak sloj Zeosuperderma debljine nanosa 3-5 mm koja za 20-30 min ,,preda'' koži mikroelemente na jonoizmenu a ,,pokupi” masnoću, soli odnosno toksine. Koliko maska vremenski treba da stoji na licu zavisi od vrste kože i individualnog osećaja zategnutosti kože.

  • način primene:
  Pre upotrebe kožu oprati sapunom i isprati toplom vodom. Zeosuperderm se nanosi na kožu i blago utrljava dlanom. Postupak ponavljati jednom dnevno (preporuka uveče). Kremu držati 20-30 minuta. Zaštiti oči gazom ili maramicom

   


  * Bio Špajz nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.


  © Copyright  Bio Špajz d.o.o.