Bio Špajz


Nera - sirup za detoksikaciju i mršavljanje 500 ml

 

 • Cena: 2486.00 rsd
  Šifra: 1427002
  Marka: Puris • pakovanje od 500 ml

  Nera prirodni sirup se koristi za desetodnevnu dijetu za pročišćenje organizma. Sirup pije pomešan sa svežim limunovim sokom i malo ljute aleve ili kajenske paprike u prahu i sam malo vode. Ovaj napitak prijatnog ukusa obezbeđuje organizmu sve što mu je potrebno u sedmodnevnom ili desetodnevnom periodu, a za to vreme organizam koristi priliku da se očisti od svih vrsta nagomilanih viškova, toksina. U ovom periodu ne konzumira se nikakava druga hrana. Kao posledica koža, kosa, nokti dobijaju zdrav sjaj, varenje i drugi zdravstveni problemi su olakšani, a kao prijatan nus-efekat obično je izgubljeno i par kilograma.


  sastav: palmin i javorov sirup.
  zemlja porekla: Švajcarska

  svojstva:
  Ideja Stenlija Barousa (Stanley Burroughs) koji je prvi počeo sa primenom i proizvodnjom ovog sirupa bila je da zdravlje počinje u nama i da se u našem društvu prečesto oslanjamo na lekove da otklone, da prosto odnesu naše zdravstvene probleme. Naš organizam poseduje prosto čudesnu sposobnost iscelivanja, samo kada mu za to damo šansu.

  Najveći deo svog postojanja čovek je bio sakupljač ili lovac. Živeći na taj način, uvek se susretao sa dužim periodima kada je hrane bilo manje, ili je nije bilo uopšte. Sasvim je moguće da naše telo, na izvestan način, računa na ove periode apstinencije kako bi se očistilo. Postoji Zulu izreka ,,Telo koje je stalno prepunjeno ne može da vidi tajne.’’

  Više o dijeti sa nera sirupom možete pročitati ovde.

  način pripreme:
  Za šolju napitka od 3 dcl potrebno je: 2 supene kašike limunovog soka, 2 supene kašike nera sirupa, 1/10 kafene kašičice kajen paprike ili domaće ljute aleve paprike.
  Dnevno se može popiti 6-10 šolja.

  za one koji žele da znaju više:
  Nera je sanskritska reč koja označava ,,životodavnu suštinu palminog drveta’’. To je ona životna sila biljke koja će omogućiti cvetanje i stvaranje plodova. Nera je hiljadama godina korištena u indijskoj ajurvedskoj medicini.


  * Bio Špajz nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.


  © Copyright  Bio Špajz d.o.o.