Bio Špajz


Ženski čaj 20 gr

 

 • Cena: 485.00 rsd
  Šifra: 0587004
  Marka: Stara planinska riznica  pakovanje od 20 gr

  Prema dugogodišnjoj tradiciji starih travara, koja se prenosi s kolena na koleno, ova retka trava koristi se isključivo kod ženskih tegoba: bolnih, neurednih i preobilnih menstruacija, odliva, dobijanja prvih menstruacija i problema u menopauzi, ali i kao pomoćno sredstvo pri lečenju steriliteta .

  primena:
  Kod problema sa ciklusom koji su izraženi u vidu bolnih menstruacija, pojave ugrušaka, produženih menstruacija, čaj piti po potrebi 3 – 5 šolja dnevno.
  Kod veoma izraženih tegoba, kao što su jaka krvarenja, odlivi, veoma jaki bolovi praćeni mučninom i nesvesticom, udarna doza su 3 šolje čaja na svaki sat, a ostatak dana treba piti po redovnom režimu. Čaj piti za vreme trajanja ciklusa.
  U vreme prelaznog perioda, ili perioda dobijanja prvih menstruacija, čaj koristiti po redovnom režimu za vreme, koji dan pre i posle ciklusa.
  Kod steriliteta svakog dana piti 1 šolju čaja dnevno, a u toku ciklusa i ovulacije 3 -5 šolja dnevno.
  S obzirom  da još uvek nije ispitano dejstvo čaja tokom trudnoće, u slučaju eventualnih krvarenja, u ovom periodu ne preporučujemo njegovo korišćenje.

  način pripreme:
  Jednu zaravnjenu supenu kašiku čaja preliti sa 200ml hladne vode, staviti da proključa. Nakon ključanja 2-3 minuta, čaj skloniti sa vatre i poklopiti. Ostaviti da stoji još desetak minuta, procediti i piti.


  * Bio Špajz nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.


  © Copyright  Bio Špajz d.o.o.