Bio Špajz


Losion za negu stopala, protiv znojenja i neprijatnog mirisa (nana, kamilica, žalfija)

 

 • Cena: 513.00 rsd
  Šifra: 1212039
  Marka: Stara planinska riznica  pakovanje od 150 ml

  Losion za negu nogu iz kolekcije Stara Planinska Riznica, na bazi nane, kamilice i žalfije istovremeno reguliše znojenje, otklanja neprijatan miris i neguje stopala. Dugotrajno hidrira i hrani kožu, dajući joj osećaj svežine tokom celog dana.

  zemlja porekla: Srbija

  •sastav i dejstvo:
  Aqua, Mentha Piperita, Matricaria Chamomilla, Salvia Officinalis, Aluminiumhidroxy-chloride, Ethyl Alcohol, Propylene Glycol, Triclosan, Parfum.

  Mentol, koji nana sadrži, draži nerve u koži, lako isparava i zbog toga hladi. Deluje povoljno na bolne, umorne noge i reumatizam.
  Kamilica (hamazulen, bisabolol, matricin) ima antiseptičko, baktericidno i fungicidno delovanje i blagotvorna je za negu osetljive, problematične i inflamirane kože.
  Žalfija pojačava antiseptičko dejstvo jer sadrži etarsko ulje koje je bogato tujonom, kamforom, ali i tanine. Ima dokazano antimikrobno dejstvo na neke bakterije i gljivice (st. aureus, bac. subtilis, cand. albicans, esch. colli). Povoljno utiče na razne infekcije i rane, naročito kože nogu.

  način primene:
  Losion za negu nogu se koristi po potrebi, najviše vezano 7 dana u toku meseca (nakon toga možete svoja stopala negovati antibakterijskim losionom za lice i telo). Losion za negu nogu se nanosi na čistu, suvu kožu i utrljava nežnim kružnim pokretima. Veoma brzo se suši. Efekat Losiona za negu nogu je  odmah osetan i održava se tokom celog dana. Posle pauze, tretman se može ponoviti ako se za to ukaže potreba.


  * Bio Špajz nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.


  © Copyright  Bio Špajz d.o.o.