Početna strana > Zanimljivosti > Tri dana organske hrane u Beogradu !

Tri dana organske hrane u Beogradu !

U petak, subotu i nedelju, od 8. do 10. juna, od 8. do 10. juna, od 8 do 14 časova, održaće se Dani organske hrane, manifestacija koja nastoji da promoviše organsku hranu i pomogne razvoj organske poljoprivrede u Srbiji. Na pijaci bloka 44 Beograđani već oko godinu dana mogu da se redovno snabdevaju organskim proizvodima, a ovom prilikom ponuda bi trebalo da bude posebno raznovrsna i povoljna. Osim proizvođača voća, povrća, meda, sireva, jaja, čajeva tu će biti i predstavnici udruženja organskih proizvođača, proizvođači i distributeri repromaterijala, kontrolne (sertifikacione) organizacije itd.

Bio špajz će, kao i do sad, biti deo akcija koje promovišu organsku proizvodnju u Srbiji. Posetite nas ovog vikenda  na pijaci u bloku 44 - potrudili smo se da tokom trajanja Dana organske hrane kupcima ponudimo posebno dobar izbor i povoljne cene organskih proizvoda.  

Organizatori Dana organske hrane su JKP „Gradske pijace“ i Nacionalna asocijacija za razvoj organske proizvodnje „Serbia organica“, organizovaće trodnevnu manifestaciju „Dani organske hrane“. Slična manifestacija uspešno je organizovana početkom avgusta prošle godine.

Za više podataka o organskoj proizvodnji u Srbiji posetite sajt Nacionalnog udruženja Serbia Organica ili pozovite 011 3283 085.