Početna strana > Zanimljivosti > Dr Lazar Trifunović i Bio Špajz na Festivalu zdravlja

Dr Lazar Trifunović i Bio Špajz na Festivalu zdravlja

U četvrtak i petak, 19. i 20. marta, Bio Špajz će učestvovati na prolećnom Festivalu zdravlja. Svi posetioci će na našem štandu moći da degustiraju neki od naših muslija i kupe knjigu ,,JA ili ja, ko sam ja'' dr Lazara Trifunovića.

U okviru programa predavanja, dr Trifunović će govoriti u petak od 19 do 20 časova, u Maloj sali i to na temu : “Bolest, sistem koji nas tera na promenu, kroz prizmu homeopatije”.

11. Prolećni „Lilly apoteke” Festival zdravlja Beograd 2015. posvećen je oblasti ishrane, dijetetike, wellnes-a, zvanične i alternativne medicine, zdravstvene i kozmetičke nege. Na manifestaciji će učestvovati domovi zdravlja, privatne ordinacije, bolnice i apoteke, farmaceutske kuće, fitnes, wellneš i banjski centri, etno sela, svi oni koji se bave zdravom ishranom, zvaničnom i alternativnom medicinom… Javnosti će se, na četiri nivoa u Domu omladine, predstaviti više od 70 izlagača, predavanja obuhvataju više od 110 tema vezanih za zdravlje i zdrav život, dok će u programima na bini učestvovati više od 1.200 ljudi. Ulaz na festival je besplatan.

Dobrodošli!