Početna strana > Zanimljivosti > Zbog velikog interesovanja - još jedan ciklus seminara

Zbog velikog interesovanja - još jedan ciklus seminara

Novi Sad
Od 13. maja i tri naredne srede (20., 27. maj i 3. jun) sa početkom u 19 časova dr Lazar Trifunović će u Novom Sadu održati seminar, niz od četiri trosatna predavanja, pod nazivom: Šta je to lični razvoj. Seminar je organizovan u saradnji sa afirmacionim centrom Life school. Tokom 2015. godine, od februara meseca, održano je već dva ciklusa seminara. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 021 450 000. 

Podgorica
Takođe, nakon promocije knjige dr Trifunovića u Podgorici i zbog velike zainteresovanosti za seminar Šta je to lični razvoj, koji se održava već neko vreme u Novom Sadu, zakazano je održavanje ovog seminara i u Crnoj Gori, i to: u Podgorici, 30. i 31.maj, 13. i 14.jun. Rezervacija mesta na seminaru u Podgorici i sve dodatne informacije: tpiperovic@t-com.me  ili na 069 155 150. 

O seminaru
Seminar je organizovan kako bi učesnicima bio pružen uvid u koncept ličnog razvoja, bez obzira na metode koje koriste, kao i saznanje da kao ljudska bića imamo neograničenu mogućnost razvoja.

Da bismo se razvijali, moramo, na prvom mestu, da upoznamo našu duhovnu stranu i kako ona funkcioniše, a potom, šta je to što nas blokira u razvoju i naposletku, šta je ono što moramo da menjamo da bismo napredovali dalje.

Kroz četiri trosatna predavanja biće predstavljene četiri teme.Svako predavanja sastojaće se od meditacije i vizualizacije, iznošenja iskustva izvučenih iz toga i teoretskog dela.

Teme su: 

Inkarnacija – psihička struktura

Detinjstvo – lični razvoj

Adolescencija – identifikacija

Do danas - krize

Zbog specifične dinamike i kvalitetnijeg rada predviđen je rad u maloj grupi.