Početna strana > Zanimljivosti > Prava kupaca prilikom primanja pošiljaka

Prava kupaca prilikom primanja pošiljaka

Dragi naši kupci,
Nadamo se da uživate u letu, njegovim plodovima i bojama a da vas velike vrućine ne muče mnogo. Pripremili smo za vas kratak pregled prava koje kao korisnici usluga kurirske službe imate.
  • Kada Vam povrđujemo porudžbinu obavestićemo Vas i o sumi koju treba da platite za uslugu dostave. To je odsta jednostavno kod nas: svi paketi do 2  kg koštaju 180 din. a do 20 kg 264 din.(obe cene su sa PDV-om), bez obzira u koji deo Srbije Vam paket šaljemo. Ovo je cena koja Vam je kao našim kupcima garantovana i samo toliko Vam kurir može naplatiti.
  • Od kurira uvek treba da dobijete račun za plaćenu sumu. Nemojte primati pošiljku bez toga.
  • Pre nego što platite otkup i cenu dostave i primite paket pogledajte kako paket izgleda: da li je neoštećen, dobro spakovan, suv. Imate pravo da odbijete da primite paket koji nije u dobrom stanju ili je prepakovan.
  • Kurir je obavezan da isporuku pokuša dva puta, obično u dva dana. Pre toga treba da Vam se javi telefonom. Isporuka je na Vašu kućnu adresu: ne ispred Vaše zgrade, ili u kurirskom shop-u ...

Za sve probleme koje eventualno imate sa pošiljkama javite nam se ili pošaljite mejl.  Nastojimo da svaku grešku nas ili kurirske službe ispravimo.