Početna strana > Zanimljivosti > Tražimo prodavca!

Tražimo prodavca!

   

Počeli smo 1986. kao prva prodavnica zdrave hrane na teritoriji bivše Jugoslavije. Opstali smo zahvaljujući stalnom podizanju standarda i kvaliteta na tržištu zdrave hrane. Uvek se razvijamo, menjamo i otkrivamo nove načine da promovišemo zdraviju ishranu tela i duha. Više o nama ovde. 

  

Potrebno je da delite našu strast.
Već 28 godina se borimo da popularišemo zdravu hranu. Mi smo billi prvi. Opstali smo, porasli smo, uspeli da zainteresujemo široku javnost i inspirišemo druge da otvore prodavnice i veleprodaje.

Sada se fokusiramo na nove stvari. Na vrhunski kvalitet namirnica. Na tačnost i iscrpnost informacija koju pružamo. Na odnose koje stvaramo sa našim kupcima.

Tražimo osobe kojima će pričinjavati zadovoljstvo da budu u komunikaciji sa našim kupcima i da podele informacije o namirnicama i njihovim lekovitim svojstvima.

Potrebno je da posedujete strast za pitanja zdrave ishrane i da ste sami napravili prvi korak ka zdravijem i kvalitetnijem životu.

Sledećih pet tačaka su osnovni preduslovi za poziciju.


'Ishranom do boljeg zdravlja'


Kao osnivači jedne od prvih prodavnice zdrave hrane u regionu odlučili smo da kvalitet uvek bude vodeći faktor u našem poslovanju, a to se odnosi na naše poslovne partnere, proizvođače, proizvode, zaposlene, savete i sugestije koje dajemo. Svaki prodavac/čica mora da zna ili da ima jaku želju da stekne barem osnovno poznavanje proizvoda i osnovnih principa odnosa ishrane i zdravlja. Želja i sposobnost da učite o namirnicama kojima ćete biti svakodnevno okruženi su neophodni.

 

Timski rad

Atmosfera koja postoji iza prodajnog pulta u prodavnici uvek se vidi i oseti prekoputa njega. Kada postoji dobar tim u kojem pojedinci stoje jedan uz drugog, posao je uvek prijatniji, zabavniji i efikasniji. Dobar timski rad u suštini uvek za posledicu ima delotvornije i brže rešavanje problema, i to u laganom i pozitivnom duhu. Timski rad se uvek zasniva na otvorenom umu i još bitnije, proaktivnom ponašanju – instinktivnoj naravi koji vas pokreće u akciju.

 


Komunikativnost 

Ekstrovertnost, lakoća komuniciranja, je osnova dobre usluge. Prodavac mora odavati sliku otvorene i prijatne pojave, uvek pažljiv u slušanju potreba kupaca, razuman i spreman da ponudi, informiše, preporuči i pomogne. Komunikacija sa kolegama treba da počiva na istim principima.

 

Profesionalnost

Profesionalno ponašanje podrazumeva poštovanje pravila posla, etičkih i moralnih vrednosti, odmerenost u reakcijama, sposobnost da se radi na sebi, kao i spremnost da se da i primi konstruktivna kritika radi daljeg razvoja profesionalnih veština.

 Izgled

Osmeh, prijatan govor tela i čista uniforma su prvo što kupci zapažaju. Prodavac/čica je ujedno i ,ambasador' cilja, misije i vrednosti iza kojih stojimo – kontakt prodavca/čice sa kupcima stvara sliku o celoj kompaniji, i viziji i misiji, koju već tri decenije uspešno razvijamo. Higijena i urednost su neizostavni.
 

 

 
Opis posla prodavca
Radno vreme:

8 sati, pet radnih dana nedeljno
6 sati i 40 minuta, šest radnih dana nedeljno

Osnovne aktivnosti:
• usluga, prodaja i komunikacija sa kupcima.
• prijem robe od dobavljača
• slaganje robe
• čišćenje radnje
• dnevni i godišnji popisi
• informisanje o novim proizvodima

 Prednosti rada u Bio Špajzu: mogućnost sticanja znanja iz trgovine i oblasti zdrave hrane, mogućnost napredovanja u firmi, kompetitivna sigurna plata.

Datumi početka rada će biti definisani tokom procesa intervjua.

Obavezno napisati propratno pismo u kojem su glavne teme Vaše radno iskustvo i Vaši ciljevi u budućnosti.
Sve prijave (CV) pošaljite na: zaposlenje@biospajz.rs
http://www.biospajz.rs


Očekujemo Vas!
Srećno!