Početna strana > Zanimljivosti > Akcija u Bio Špajzu TC Big fashion!

Akcija u Bio Špajzu TC Big fashion!

Ako ste u TC Big Fashion, svratite do naše prodavnice. Ovih dana, sve do isteka zaliha, na akciji je umeboši sirće. Za kupljena dva Mitoku ume sirćeta 200 ml na poklon dobijate - integralni susam (organski proizvod) 200 gr.

Umeboši sirće (ukiseljena japanska kajsija):
• čisti masnu jetru i otrove iz organizma
• povećava imunitet i izdržljivost na stres
• reguliše varenje i rad želuca
• snažan antioksidans
• usporava starenje.

 

 

 

Umeboši šljiva je bogata kalcijumom (24mg), gvožđem (1,7mg), fosforom (22mg), kalijumom (250mg), vitaminima B1, B2. Sadrži veliku količinu limunske kiseline, koja je mnogo boljeg kvaliteta i većeg sadržaja vitamina C od onog u limunu. Limunska kiselina čisti masnu jetru, pomaže njen rad i na taj način vrši detoksikaciju organizma. Korišćenje umeboši proizvoda će prijati i trudnicama, jer im je potreban kalcijum, a vitamin C (snažan antioksidans) iz limunske kiseline poboljšava apsorbciju kalcijuma. Prirodni enzimi regulišu varenje i rad želuca. Katenin ubrzava rad creva, svarljivost proteina i ima antiseptičko dejstvo, što dovodi do otklanjanja umora i povećanja izdržljivosti. Pri tome katenin prebacuje teške metale iz pojedinih organa do bubrega i probavnog trakta i vrši njihovu eliminaciju.

Fermentisani umeboši proizvodi pomažu promenu Ph vrednost krvi iz kisele u baznu i stvaraju veću otpornost organizma na grip i prehlade a deluju veoma lekovito i kod stomačnih tegoba i mučnine na putovanju.