Početna strana > Zanimljivosti > Rezultati ankete: Koliko u ishrani koristite BIO/organske proizvode?

Rezultati ankete: Koliko u ishrani koristite BIO/organske proizvode?

Proteklih nekoliko meseci posetioci našeg sajta učestvovali su u anketi ,,Koliko u ishrani koristite BIO/organske proizvode?''.

Drago nam je da vas obavestimo da je od ove jeseni intenzivno počela sa radom Nacionalna asocijacija za organsku proizvodnju Serbia Organica, u čijem je osnivanju Bio špajz učestvovao. I u budućnosti radićemo na promovisanju i razvoju biološkog uzgoja. A sada, evo i rezultata ankete:

Najveći broj posetilaca Bio špajzove internet prodavnice zdrave hrane, čak 41%, kaže da bi voleo da proizvode iz biološkog uzgoja više koristi u svojoj svakodnevnoj ishrani.

Čak 21% posetilaca našeg sajta redovno koristi u ishrani proizvode iz biološkog uzgoja! 10% posetilaca proizvode iz biološkog uzgoja u ishrani koristi svakodnevno.

16% posetilaca našeg sajta koristi proizvode iz biološkog uzgoja, ali veoma retko, a 10% posetilaca uopšte ne koristi ove proizvode u svojoj ishrani.

Hvala vam što ste učestvovali u anketi i nadamo se da će uskoro biti moguće jednostavno i sigurno nabaviti veliki broj različitih proizvode iz domaćeg biološkog uzgoja.