Početna strana > Zanimljivosti > 10 najprodavanijih u 2010

10 najprodavanijih u 2010

Dragi posetioci i kupci Bio špajzove internet prodavnice!
Jedna je godina za nama, a novih dvanest meseci prostire se pred nama, još nesagledivo. Dobar je trenutak došao da vam predstavimo  najprodavanije proizvode u protekloj godini.

Na veoma ubedljivom prvom mestu, po broju prodanih komada tokom dvanest proteklih meseci, nalazi se ručno rađeni sapun od kozjeg mleka kikindske sapundžijske radnje Željka Zeljkovića. Naši kupci veoma su zadovoljni ovim proizvodom i kada ga jednom kupe, ostaju mu verni. Čestitamo Kikinđaninu Željku Zeljkoviću koji vodi ovu radionicu i želimo mu da nastavi sa uspešnim uzgojom koza i proizvodnjom raznih artikala od kozjeg mleka.


 

Veliki broj naših kupaca koristi pogodnosti internet kupovine kako bi nabavili proizvode bez glutena, tako da su među 10 najprodavanijih proizvoda: perece salinis, pausa čokoladna poslastica i pan carre.

Veliki broj naših kupaca probao je i odlični Inka napitak od žitarica i inka kapućino (napitak od žitarica sa dodatkom sojinog mleka u prahu).

Uvek uz nadu da će kurirska služba biti pažljiva u rukovanju ovakvim paketima, slali smo vam i flaširani Brojsov sok od povrća.

Od velikog broja organskih proizvoda koje imamo u asortimanu najprodavaniji su bili oljuštena geršla i integralni pirinač kratkog zrna.

 

 

Nadamo se da ćete i u sledećoj godini kupovati u našoj internet prodavnici i otkrivati prednosti i radosti zdravog života! Za sva pitanja, kritike i sugestije tu smo za vas - pišite nam na prodaja@biospajz.rs .