Početna strana > Kuhinje sveta

Instant miso supa - vakame alge i bonito prah HIKARI (12 kesica) 216 gr

Cena: 226.00  217.00  rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 1523009
Robna marka: HIKARI MISO
Nema na lageru
Kontaktirajte nas da proverite mogućnosti za naručivanje ovog proizvoda
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 12 porcija/kesica - 216gr

Instant miso supa sa vakame algama i bonito prahom. Brza priprema obroka po tradicionalnoj japanskoj recepturi.
AKCIJA: Do isteka zaliha.

zemlja porekla: Japan

• sastojci:
Miso pasta od soje (voda, soja, pirinač, so), voda, so, natrijum glutaminat, šećer, morske alge vakame, sušeni Bonito prah (tradicionalni japanski prah od bonito morskih riba), sušeni fileti skuše u prahu, ekstrakt algi.

• način upotrebe:
Sadržaj kesice misoa i dodataka sipati u činiju ili šolju i preliti sa 180 ml vrele vode.
 

• o proizvođaču:
Hikari Miso je japanska kompanija iz grada Nagana, specijalizovana za proizvodnju široke palete tradicionalnih miso pasta.
Od samog osnivanja, od 1936. godine, Hikari miso posebnu pažnju poklanja vrhunskom kvalitetu sastojaka: ječma, pšenice, izvorske vode, morskih algi, soje... Hikari miso je takođe  jedna od prvih kompanija u ovoj grani industrije koja je uvela organske i 100% prirodne misoe u svoju ponudu.
Želja kompanije Hikari miso je da vrhunske ukuse i lekovita svojstva japanske hrane ponudi kako japanskom tako i svetskom tržištu. 
Kompanija Hikari miso, još od 1998. godine, razvija čitav niz programa kako bi smanjila negativan uticaj industrijske proizvodnje na prirodnu okolinu (smanjenje emisije CO2, smanjenje industrijskog otpada i izbor eko pakovanja).

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.