Integralno raženo brašno (organski proizvod) 1 kg

Šifra: 0417009

 

149,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Robna marka: Naše dobro
Zemlja porekla: Srbija
Pakovanje: 1 kg

Brašno od celog zrna raži, mleveno na kamenu.

• svojstva:
Količina vode do 15%, količina pepela do 2.5%, stepen kiselosti do 4.0%.
Alergen info: sadrži gluten.
Čuvati na suvom, hladnom i prozračnom mestu na temperaturi do 25 C, zaštićeno od glodara. Rok upotrebe (važi samo u pravilnim uslovima čuvanja proizvoda) Najbolje upotrebiti do datuma označenog na pakovanju.

• hranljive i energetske vrednosti (na 100 gr proizvoda):
Energetske vrednosti: 354.22kcal/1483.05 kj.
Ugljeni hidrati 70-80 g, belančevine  7-9 g , masti  do 2.2 g.

• recept: 
Beskvasni ražani hleb sa semenkama: 350 g našeg dobrog brašna, 1 prašak za pecivo, 1/2 kašičice sode bikarbone, po 1/2 kašike samlevenih semenki:lana, golice, suncokreta i susama, 1 kašika maslinovog ulja, oko 300ml tople vode i malo soli.
Pomešamo sve sastojke. Dobro ih sjedinimo u testu. Pečemo u podmazanom plehu 35 minuta na 220 C, odnosno dok ne dobijemo hrskavu koru istinski ražanog hleba.

• o proizvođaču:
Ecoagri Serbia je poljoprivredno Dobro za ratarsku proizvodnju, specijalizovano za organski uzgoj žitarica i uljarica Bio Suisse sertifikovano. Proizvod pred nama je rezultat potpune posvećenosti, istrajnosti i vere u vlastitu sposobnost.
Naziv organski proizvod potiče od ideje da se proizvodnja hrane posmatra kao jedinstven, harmoničan organizam. Ovaj pristup isključuje upotrebu pesticida, teških metala, aditiva, konzervansa, emulgatora, veštačkih boja, antibiotika, hormona, lekova, te svakako upotrebu GMO.

pakovanje od 1 kg
zemlja porekla: Srbija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR

Pitanja & Odgovori korisnika

Nije postavljeni nijedno pitanje!

Pitanje će biti vidljivo nakon moderacije