Sastojci

  • 450 gr svežeg tofua,
  • 1 kašičica kurkume,
  • 2 kašike maslinovog ulja,
  • ½ šolje sitno seckanog crnog luka ili mladog luka,
  • ½ šolje sitno seckanih pečuraka,
  • ½ kašičice soli,
  • ½ šoljice sitno seckanog mladog luka
Prepare Time duže od 60 minuta
Tofu sir izmrvite, te pomešajte sa kurkumom i soli. Na ulju propržite luk i pečurke, dok luk ne postane proziran. Dodajte izmrvljeni tofu i pržite još 3-5 minuta. Sve dobro izmešajte. Po želji posolite i pobiberite. Kada je gotovo pospite mladim lukom.

Ukoliko volite intenzivniji ukus, od 450 gr tofua stavite 100 gr dimljenog i 350 gr svežeg tofua.

Potrebne sastojke možete pronaći kod nas:

Tofu sir
Dimljeni tofu sir 250 gr
Kurkuma 100 gr
Maslinovo ulje Ybarra 1 l
*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.