Početna strana > Kozmetika i higijena > Nega tela

Kakao puter (organski proizvod) 250 gr

Cena: 814.00 rsd
Šifra: 2514002
Robna marka: Vegana
Nema na lageru
Kontaktirajte nas da proverite mogućnosti za naručivanje ovog proizvoda
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 250 gr

Ekvadorski kakao puter vrhunskog kvaliteta (organski proizvod) - za upotrebu u ishrani i nezi kože.


zemlja porekla sirovine: Ekvador

• sastojci:
Super hrana, kao što su prirodni kakao prah i kakao puter predstavljaju jednostavan način ishrane koji odmah daje odlične rezultate. Prirodni kakao ima izuzetno pozitivno  dejstvo na zdravlje i organizam.

Kakao puter je nastao hladnim ceđenjem ulja iz kakao semenki, da bi se zadržali hranljivi sastojci i prirodna aroma. Kakao puter je dobar izvor vitamina E i esencijalnih masnih kiselina: omega 6 i omega 9.

Kakao koji se koristi za dobijanje kakao praha i putera je od 100% ekvadorskih „Arriba Nacional“ kakao semenki. Bere se zreo, sa divljih kakao drveta, koja rastu na visinama ekvadorske džungle. Specifičnost ovih kakao biljki je dubok koren, koje za rast dobijaju minerale iz bogate vulkanske zemlje.
Ekvadorske kakao semenke su sušene na suncu i čitav proces je strogo kontrolisan, da bi čokoladni produkti, kakao prah i kakao puter, ostali 100% sirovi.

Samo nekoliko odabranih kompanija u svetu ima pristup ovoj premijum sirovoj čokoladi.

način upotrebe:
Koristi se kao sastojak za razne slatkiše, kozmetičke preparate, a možete da ga direktno utrljate na kožu - kao krema.
Preporučen dnevni unos je do: 30gr. 

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.