Početna strana > Lekoviti dodaci ishrani

Kordiceps sinezis 50 gr

Cena: 1708.00 rsd
Šifra: 1424013
Robna marka: Medical herbs
Količina: Kom.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 50 gr

Sušeni prah pečurke kordiceps sinezis (Cordyceps sinesis).


zemlja porekla: Kina

•svojstva:

Osnovna lekovita svojstva gljive kordiceps:
      - poremećaj libida
      - regeneracija mišića
      - lečenje depresija
      - lečenje anemije
Kordiceps se u današnje vreme smatra medicinski najvrednijom gljivom, čija brojna lekovita svojstva su u kineskoj tradicionalnoj medicini poznata još od antičkih vremena. Na zapadu se tek se u poslednjih nekoliko godina pristupilo naučnoj proveri njenih svojstava i brojnim istraživanjima je ustanovljeno da se radi o najpotentnijoj do sada izučavanoj gljivi, sa veoma širokim spektrom pozitivnih dejstava na čovekovo zdravlje.

Dokazano je njeno snažno pozitivno dejstvo na: suzbijanje hroničnog umora i simptoma depresije, na jačanje svih mišića a naročito srčanog mišića, te sprečavanje aritmije, na jačanje krvnih sudova i suzbijanje posledica njihovog oštećenja, na suzbijanje ¨lošeg¨ a podizanje nivoa ¨dobrog¨ holesterola, na jačanje imuniteta i suzbijanje posledica stresa.

 

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.