Početna strana > Med, džem i razne poslastice > Keksi, napolitanke i razni slatkiši

Krispi sa lešnikom - zaslađen fruktozom (3 komada) 99 gr

Cena: 378.00 rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 2514001
Robna marka: Frankonia
Nema na lageru
Kontaktirajte nas da proverite mogućnosti za naručivanje ovog proizvoda
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 3 komada (3 x 33.3 gr)

Krispi sa lešnikom - hrskavi slatkiš sa žitaricama, lešnikom, fruktozom, preliven mlečnom čokoladom.

zemlja porekla:

• sastojci:
Fruktoza, pasta od lešnika 20%, kakao maslac, pirinčano pšenični ekstrudat (pirinač, pšenica, slad) 10%, mleko u prahu, kakao masa, badem 5.5%, obrano mleko u prahu, emulgator, soja lecitin, arome.
Može sadržati kikiriki i drugo koštunjavo voće u tragovima.

za one koji žele da znaju više:
Frankonija je osnovana 1869 godine u Nemačkoj, kao prva kompanija koja je počela da proizvodi dijetalne čokolade. Frankonia je prva saharozu zamenila fruktozom, voćnim šećerom, i time učinila čokoladu dostupnom i osobama obolelim od dijabetesa, kao i onima koji vode računa o svom zdravlju i vitkom stasu. Frankonia čokolade za razliku od ostalih čokolada sa saharozom i glukozom, ne uzrokuju nagle promene nivoa glukoze u krvi, što kod dijabetičara može uzrokovati ometanje metaboličke kontrole. Fruktoza se absorbuje mnogo sporije i zato imamo samo manje promene nivoa glukoze u krvi.
Dijet čokolada je pogodna naročito kod „ dijabetes mellitus“ u okviru plana dijete. Na svakoj čokoladi je označena dozvoljena dnevna količina.
Frankonia čokolade ne sadrže gluten koji stvara probleme s varenjem. Gluten slabi imuni sistem, stvara sluz i oštećuje tanko crevo kod ljudi sa celijakijom.
Ove čokolade ne sadrže genetski modifikovane sastojke, konzervanse, veštačke arome i dodatke niti zasićene masnoće.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.