Početna strana > Lekoviti dodaci ishrani > Razni lekoviti dodaci ishrani

Magnezijum gel 200 ml

Cena: 344.00 rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 1205002
Robna marka: Hema Kheya Neye
Količina: Kom.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:
pakovanje od 200 ml
 
Magnezijum gel - brz i pogodan način za unos magnezijuma.
 
• svojstva:
Za nedostatak magnezijuma vezuju se mnogi zdravstveni problemi. Magnezijum je neophodan je za normalan rad kardiovaskularnog i nervnog sistema kao i za više od 300 enzimskih reakcija i proizvodnju energije i električne ravnoteže u organizmu. Utiče na metabolizam ćelije kao transmembranski i unutarćelijski modulator električne aktivnosti  same ćelije. Zato je manjak magnezijuma ugrožava život ćelije, a nivou ćelije počinje zdravlje. Smanjeni nivoi hormona mladosti takođe su u direktnoj vezi sa nedostatkom magnezijuma.
Oralni unos magnezijuma manje je pogodan zbog laksativnog efekta, tako da je najbezbedniji i najlakši način transdermalno nanošenje (apsorpcijom kroz kožu utrljavanjem). To je brz i pogodan način za snabdevanje tkiva i ćelija magnezijumom u najprihvatljivijem obliku za naše zdravlje. Jednostavnim, svakodnevnim nanošenjem  magnezijum gela na kožu nivo magnezijuma može da se obnovi za 4 - 6 nedelja, dok oralno ovaj proces može potrajati Magnezijum gel održava kožu blistavom, ublažava znake starosti, smanjuje upale, ubrzava zarastanje rana i povećava hidrataciju ćelija kože. Pomaže u lečenju akni, ekcema, psorijaze. Odličan je dezodorans sa dodatnom prednošću da brzo prodire transdermalno u žlezde, limfni sistem i krvotok.
Proizvod je ispitan i odobren za upotrebu. Kontrolu izvršio C.I.N. Beograd.

 

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.