Početna strana > Lekoviti dodaci ishrani

Neem Guard 60 kapsula

Cena: 1336.00 rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 1422001
Robna marka: Goodcare Pharma
Količina: Kom.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 60 kapsula

Neem Guard podmlađuje kožu, podiže imunitet, umanjuje osećaj gladi, pročišćava krv.

•sastav:
Nim (Azadirachta indica) , giloj (Tinospora cordifolia), trifala   (phyllanthus emblica).

•svojstva:
Biljka nim je jedna od najmoćnijih biljaka ajurvedske medicine.
Primenjivati u slučaju kožnih infekcija, osipa i bubuljica. Primenjivati u slučaju pada imuniteta organizma.
U dijetama za mršavljenje primenjivati ovaj preparat jer daje osećaj sitosti. Biljka nim pročišćava krv te kožu čini zdravom i blistavom. Preporučuje se i u slučaju crevnih parazita.

način primene:
Dve kapsule popiti uz malo vode, svakog jutra, na prazan stomak.

za one koji žele da znaju više:
U tradicionalnoj Indiji biljku nim koristili su za tople kupke, naročito u slučajevima hroničnih problema sa kožom ili alergijskih reakcija.
U Africi i Indiji grančice nima koriste se za pranje zuba.
Naročiti poštovalac ove biljke bio je Mahatma Gandi.

Goodcare Pharma je robna koju je slavna indijska kompanija Baidijanat  osnovala posebno za poslovanje za zapadnim tržištem. Kompanija Shree Baidyanath Ayurved Bhawan dobila je prestižno priznanje “Nagarjuna” za najbolji kvalitet ajurvedskih preparata.

Ovo veliko priznanje generalnom direktoru Baidijanata, gospodinu Shri Ram A. Sharmi, uručila je lično predsednica Indije Smt Pratibha Patil i to sedmog oktobra 2009 u Delhiju. Na ovaj način Baidijanat je potvrdio svoj primat ne samo kao najveći, već sada i kao najkvalitetniji proizvodjač ajurvedskih lekova, dodataka ishrani i sredstava za higijenu.

Od 2005 godine i naši klijenti su imali priliku da se uvere u kvalitet dodataka ishrani iz Baidijanata, a neke od njihovih komentara i ocena možete naći i na ovom sajtu, u rubrici komentari.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.