Organski proizvodi
Osobe alergične na gluten ili intolerantne na gluten svakako treba da unose kvalitetne, hranljive namirnice koje prirodno ne sadrže gluten: kukuruz, pirinač, sočivo, proso, heljdu ... Ove sertifikovano organske namirnice ne poseduju i sertifikat da su bez glutena pa ih je pre pripreme potrebno veoma dobro oprati, ,,u sedam voda''. Takođe, potrebno ih je pripremati po svim ostalim pravilima bezglutenskog kuvanja (čisto posuđe, kuhinja sa samo bezglutenskim namirnicama...).
Robna marka:
Sortiraj po:
Prikazano 1 - 20 od ukupno 20
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
Prikazano 1 - 20 od ukupno 20