Početna strana > Hleb, testenina i musli > Hleb, peciva i slani keksi

Orgon pšenična kaša 330 gr

Cena: 105.00 rsd
Šifra: 4004017
Robna marka: Orgon
Nema na lageru
Kontaktirajte nas da proverite mogućnosti za naručivanje ovog proizvoda
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 330 gr

Pšenična kaša - odličan izvor dijetetskih vlakana. Brzo se sprema.

zemlja porekla: Srbija

• lekovita svojstva:
Da bi organizam dobro funkcionisao, potrebno je praktikovati (koristiti) hranu obogaćenu vitaminima, mineralima, kao i dijetetskim vlaknima koji pospešuju metabolizam. Istraživanja svedoče da proizvodi od celog zrna imaju snažnu energetsku i nutritivnu vrednost, dok je visok procenat važnih hranljivih sastojaka zaslužan za izgradnju i očuvanje dobrog zdravlja.

Upotrebom Orgon obroka od žitarica gradite zdravlje i vitalnost vašeg organizma jer: poboljšavate rad srčanog trakta, smanjujete rizik od pojave astme za 54%, kombinacijom hranljivih sastojaka održavate zdravu visinu šećera u krvi, bogatstvom dijetetskih vlakana poboljšavate funkcionisanje probavnog sistema, a zbog složenih ugljenohidrata zadržavate osećaj sitosti duže vreme a ipak unosite malo masnoća.

Zbog visokog bogatstva minerala i vitamina, redovnom upotrebom Orgon proizvoda organizam se snabdeva: Vitaminom E i vitaminom D, Vitaminima B grupe, selenom, gvožđem, magnezijumom, fosforom, bakrom, cinkom, omega 3 masnim kiselinama, proteinima i ugljenim hidratima.

• način pripreme:
Jednu kesicu Orgon obroka od žitarica prelite sa 2 dl tečnosti (vode, nekog biljnog mleka, jogurta...). Ostaviti da odstoji 1 minut. Po želji, možete dodati i žutog šećera, meda, suvog ili koštunjavog voća.

 

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.