Sastojci

  • 2/3 mere heljdinog brašna
  • 1/3 mere belog brašna
  • 1 jaje
  • ulje
  • kisela voda
  • malo mleka (može sojinog, pirinčanog...)
  • malo soli
Prepare Time
Umutiti i peći kao obične palačinke. Moguće je heljdine palačinke jesti i kao slatke i kao slane, a posebno su ukusne ako se od njih napravi heljdopita.

Potrebne sastojke možete pronaći kod nas:

Heljdino brašno sa Zlatara 1 kg
Zejtin - suncokretovo hladno presovano ulje 1 l
Sojino mleko - bez dodatog šećera 1 l
Morska so - rafinisana jodirana 1 kg
*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.