Sastojci

  • pirinač,
  • 4 fileta pilećih grudi ili 300gr tofu sira ili tempeha,
  • 250 ml kokosovog mleka,
  • 3 kašičice gustina,
  • 1 glavica crnog luka,
  • 2 čena belog luka,
  • 2 crvene ljute papričice,
  • 2 kašike karija,
  • 1 kašičica šećera,
  • 2 lista limete,
  • nekoliko listića korijandera,
  • 2 kašike ulja.
Prepare Time
Skuvati pirinač u slanoj vodi. Oprati meso, obrisati čistom krpom i iseći na kocke. Pomešati sa gustinom. Na zagrejanom ulju propržiti meso (oko 5 minuta), pa dodati crni i beli seckan luk. Naliti kokosovo mleko, šećer i kari. Poklopiti tiganj i pržiti na tihoj vatri još 3 minuta. Papriku sitno iseckati. Listiće limete iseći na tračice. Sve servirati uz kuvani pirinač i oprane začinske biljke.
*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.