Sastojci

  • 1 šoljica za kafu pirinča
  • 2 kafene kašičice sosa za testeninu sa ljutom papričicom,
  • 2 supene kašike tople vode (30 ml),
  • 2 supene kašike maslinovog ulja.
Prepare Time
Obarite pirinač u slanoj vodi. U mešavinu za sos dodajte toplu vodu i ulje i promešajte. Ocedite pirinač. Dodajte sos, po želji, malo parmezana i svež paradajz isečen na kockice.

Potrebne sastojke možete pronaći kod nas:

Pirinač basmati BIO
Pirinač integralni dugo zrno BIO
Pirinač jasmin integralni BIO
Pirinač miks BIO 200 gr
Sos sa ljutom papričicom Maiora
Ybarra ulje maslinovo 500 ml
*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.