Početna strana > Čajevi i zdravi napici > Sokovi i sirupi

Pravi sok od trnjina 1 l

Cena: 277.00 rsd
Samo u maloprodaji
Šifra: 4602013
Robna marka: Priroda Boleč
Količina: Kom.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
+ 381 11 26 94 315
Opis proizvoda:

pakovanje od 1l

Pravi prirodni ceđeni sok od trnjina.

zemlja porekla: Srbija

•sastojci:
Trnjina, voda, dekstroza (grožđani šećer).
Bez dodatka belog šećera, konzervansa i limunske kiseline.
Pasterizovan, bez veštačkih boja i aroma.

•za one koji žele da znaju više:
Pravi sok postoji otkad postoji voće i povrće. Kompanija Priroda, koja proizvodi Pravi sok, voli da kaže da je samo uskladila korak sa prirodom i da kvalitet i prelep njenih sokova nije rezultat same proizvodnje, nego je jednostavno - dar prirode. U OZTR Priroda kažu: ,,Mi samo cedimo voće i povrće. Sam Bog je stvorio prelepe plodove prirode i zove nas da se vratimo prirodi''.

Dugogodišnje iskustvo ceđenja zdravih sokova, bez dodavanja vode, šećera, konzervansa i limuntusa,za potrebe svoje dece i prijatelja je bila posledica okretanja zdravom načinu života. Pravi sokovi su već u mnogim domovima širom Srbije i u skoro svakoj prodavnici zdrave hrane. Ovi sokovi su, redovnom upotrebom, mnogima pomogli u poboljšanju i unapređenju zdravlja.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.